Alen Figelj11.5.2015 11:36:01

TEDEN ODPRTIH VRAT

Pripeljite svoje otroke na brezplačno gimnastično vadbo v tednu odprtih vrat od 25.5.2015 do 29.5.2015!

Se želite seznaniti z osnovami gimnastike, izboljšati svoje gibalne sposobnosti ali se dobro razgibati? Pridružite se nam na vadbah gimnastike v tednu odprtih vrat pod vodstvom strokovnih in izkušenih trenerjev in vaditeljev.

Vadba gimnastike se bo izvajala v telovadnici Partizan in v telovadnici osnovne šole Ledine, na urniku pa si lahko ogledate razpored terminov brezplačne vadbe.

VADBA PREDŠOLSKIH OTROK

Skupino sestavljajo otroci stari od 3 do 6 let. Vadbo vodi vodnik, ki usmerja potek vadbe, na posameznih postajah otroci izvajajo zadane naloge. Namen te vadbe je zagotoviti, da se otroci gibajo in prijetno počutijo v telovadnici. Z zanimivimi vsebinami želimo pri otrocih razvijati pozitiven odnos do športa in gibanja, prav tako pa tudi prispevati k razvoju osnovnih gibalnih sposobnosti z izvajanjem naravnih oblik gibanja: plazenje, lazenje, plezanje, kotaljenje ter jih tudi seznaniti z osnovami gimnastike.

REKREATIVNA GIMNASTIKA ZA OTROKE, MLADINO IN ODRASLE

Izboljšajte vašo gibljivost z rekreativno gimnastiko in navdušite za gibanje tudi vaše otroke! V okviru tedna odprtih vrat smo pripravili vadbo rekreativne gimnastike za otroke osnovnega šolanja, mladino in odrasle. Preverite termine rekreativne gimnastike na urniku in se nam pridružite!

Na vadbi bodo otroci razvijali svoje gibalne sposobnosti in se seznanili z osnovami gimnastike. Vadba bo potekala v skupinah pod vodstvom vodnika. Otroci se bodo naučili sproščenega izvajanja naravnih oblik gibanja, hkrati pa bodo pridobili različne gibalne izkušnje s prvinami gimnastike.

Rekreativna gimnastika za mladino in odrasle je namenjena mlajši šolski mladini, študentom in odraslim, ki že imajo osnovno znanje gimnastike, kot tudi tistim, ki bi se z gimnastiko šele želeli spoznati. Gibanja so lahko zelo preprosta, naravna in elementarna ter postopoma preraščajo v kompleksne gibalne strukture.

Z rekreativno športno gimnastiko želimo:

• zadovoljiti prvinske potrebe po gibanju in igri,

• razvijati pravilno telesno držo z izbranimi gibalnimi nalogami,

• razvijati gibalne sposobnosti (koordinacija, moč, hitrost, gibljivost in natančnost),

• razvijati orientacijo v prostoru,

• razvijati obvladovanje telesa v različnih položajih,

• razvijati splošno vzdržljivost,

• razvijati temeljne gibalne podlage in izkušnje, koristne za ostale športne panoge.

AKROBATIKA

Vadba temelji na izvajanju različnih elementov in njihovih povezav v celovito gibanje. Vadba se izvaja na akrobatski stezi, zračni blazini »Airtrack« in mali prožni ponjavi. Primerna je za vse starosti!

Pridružite se nam in se dobro razgibajte!

URNIK

Ponedeljek:

Torek:

Sreda:

Četrtek:

Petek:

;